• 0 (342) 360 16 16

Değerli öğrencilerimiz;

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak yürütülen Öğretmenlik Uygulaması dersinin okullarda uygulamasına 26.02.2024 haftası itibariyle başlanacaktır.
Buna göre,  ekli listede uygulama okulu ve danışman bilgileriniz bulunmakta olup, danışman uygulama öğretim elemanınız ile iletişime geçerek, ilgili hafta içinde uygulama okulunuzda hazır bulunmanız gerekmektedir.
Öğretmenlik uygulaması kapsamında devamsızlık hakkı bulunmamaktadır, bu nedenle staj süresince (Antrenörlük Eğitimi ve Spor Yöneticiliği Bölümleri 12 Hafta, 96 Saat – Beden Eğitimi ve Spor Bölümü 12 Hafta, 72 saat) düzenli olarak uygulama okulunuza gitmeniz gerekmektedir.

Beden Eğitimi ve Spor Bölümü BÖMB402 Öğretmenlik Uygulaması II dersi listeleri için tıklayınız

Antrenörlük Eğitimi Bölümü PDF509 Öğretmenlik Uygulaması dersi listeleri için tıklayınız (Formayon öğrencileri)

Spor Yöneticiliği Bölümü PDF509 Öğretmenlik Uygulaması dersi listeleri için tıklayınız (Formayon öğrencileri)

Deprem nedeniyle özel örenci olarak Fakültemizden Öğretmenlik Uygulaması dersini alan öğrencilerin listesi için tıklayınız